Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tasarımcı OlmakPost

Tasarımcı Olmak

Tasarımcı olmak video’da anlatıldığı gibi bişi olsa gerek ki gerçekten de öyle !



    
  • bir sanat daha doğrusu tasarımcılık. içine web tasarımda eklenince tadından yenmez :)

    Erdem

    18/02/2010

  • 
  • photoshopta insanların yüzlerinin tanınmaz hale getiren herkes tasarımcı hazır temayı editleyen herkes de webmaster olmaya başladı bu devirde. okulu okuyup hakkıyla işini yapan tasarımcılara herkes aa sendemi photoshop kullanıyorsun bunu bende biliyorum ne olacak diyor. herkes herkesin işine burnunu sokuyor.

    serk002

    18/02/2010

  • 
  • Ondan ziyade verilen eğitim herkesin dilinde. Sokaktaki çocuğun bile öğrenebileceği eğitimi kim ne yapsın. Ben kimsenin yapamayacağı şeyleri öğrenmek isterim misal. Versinler eğitimini o zaman. Suç eğitimde hocam, eğer onlar kaliteli eğitim verselerdi şimdi en azından sanal çöplükler oluşmazdı.

    Erdem

    03/03/2010

Yorum yaz  

İsim*

E-Mail*

Website

Yorumu Gönder